| karadenizden esintiler | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
serthar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 41 Localisation : HALLEDERİZ A Ş Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: karadenizden esintiler Ptsi Nis. 30, 2007 8:48 pm | |
| evet arkadaşlar eğer müsade varsa bu köşeyi de ben açmak istiyorum ne dersiniz hoş olmaz mı? | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 41 Localisation : HALLEDERİZ A Ş Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Ptsi Nis. 30, 2007 8:56 pm | |
| Temelin nenesi yaşlı olduğundan temel nenesini sırtında taşiyormuş.Yolda giderken bunu gören hoca: 'Ula temel neden böyle zahmet çekeyisun neneni kocaya ver gitsin' der. Temel: 'Hoca senun ağzindan çikani kulağin duyayimi' der ve hemen nenesi atılır: 'Ağzina ekmek kodumun uşaği sen hocadan daha mi iyi bilecesun' . | |
|
| |
e_zo_p General
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 116 Localisation : AKP GENEL MERKEZİ Kayıt tarihi : 28/04/07
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Salı Mayıs 01, 2007 11:19 am | |
| temel dünya turuna çıkar ve yolu kanada'ya da düşer. kırk yılda bir karadeniz'de hamsi avlamaktan daha değişik bir fırsat çıktığını düşünerek buz tutmuş bir gölde, buzu kırıp balık tutmaya özenir ve işe koyulur. tam buzu kıracakken, insanın içini titreten bir ses duyulur: - oğlum burada balık yok! temel az öteye gidip yeniden buzu kıracakken ses yine gürler, - burada balık yok dedim sana... temel'in eli ayağı titreyerek seslenir: - tanrım, sen misun yoksa? ses yeniden duyulur, - hayır oğlum, ben buz hokeyi stadının spikeriyim. | |
|
| |
efsane_kırıkkale71 Albay
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Salı Mayıs 01, 2007 3:10 pm | |
| hah tamam fıkra sen den olsun kardeş abimsin bu işin erbabı sen sin gerçi bi de tirabizonlu bulayduk )))))) | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 2:07 pm | |
| Tırcı Dursun'la muavin Temel, kamyonlarına altı metre yüksekliğinde mal yüklemiş giderlerken, birden bir tünel ve önünde bir uyarı işareti görürler: "Azami yükseklik 4,5 metre". Muavin Temel, etrafa dikkatlice baktıktan sonra Dursun'a döner: -Bas gaza usta! Etrafta polis molis yok... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 2:08 pm | |
| Temel, bir binanın altıncı katından düşer. Hemen etrafına bir kalabalık toplanır. Yoldan geçen biri kalabalığı yararak, yaralı Temel'in üzerine eğilip sorar: -Ne oldu? Temel, zorlukla: -Vallahi bilmeyrum. Ben de şimdi celdum. | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 2:09 pm | |
| Temel, Almanya'dan gelen arakadaşı Dursun'u lokantaya götürür. Garsona: -Baa bi kuru fasulye, pilav, üstüne de et, der. Dursun: -Baa da aynısından, ama üstüne etme! | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 2:11 pm | |
| Yılan Temel, arkadaşı yılana sormuş: -Haçan, biz zehirli yilan miyuk? -Heee, n'oldu ki? -Dilimi ısırdum da... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 2:11 pm | |
| | |
|
| |
sierracudi Admin
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 2:27 pm | |
| - serthar demiş ki:
- Tırcı Dursun'la muavin Temel, kamyonlarına altı metre yüksekliğinde mal yüklemiş giderlerken, birden bir tünel ve önünde bir uyarı işareti görürler: "Azami yükseklik 4,5 metre".
Muavin Temel, etrafa dikkatlice baktıktan sonra Dursun'a döner: -Bas gaza usta! Etrafta polis molis yok... bu fıkra daha çok kürtlere yakışır | |
|
| |
efsane_kırıkkale71 Albay
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 3:53 pm | |
| ABİMSİN TAM KARADENİZ İŞİ OLMUŞ TÜRK İŞİ KARADENİZ İŞİ YAZ FIKRAYI BİTİR İŞİ | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Perş. Mayıs 03, 2007 5:16 pm | |
| şimdi bi fıkra anlatacam ofli mi akilli yoksa kayserili mi anlicaz...
ofli bi gün kayseiliden bi eşşek satın alır ofliyi görenler: La ofli gayserili seni gandirmiş eşek topalliyi baksana. Ofli: Yok eşşeğin ayağında çivi vardur çekince düzelecek der.Hemen gayseriliye gider ahali: Ula gayserili ofli seni gandurdi eşşeğin topal diil ayağındaki çivi çıkınca düzelecekmuş .Kayserili: çiviyi cıkarsada düzelmez eşşek zaten topal der.hemen ofliye giderler : Ofli ,gayseili seni fena halde kazuklamuş eşşeğun ayağundaki çiviyi cıkarsanda eşşek düzelmez eşşek sahiden toplamış.Bunun üzerine ofli: vay ağzuna ekmek godumun uşağu ,sahte para vermesek sahiden ganduracaktu benu. | |
|
| |
e_zo_p General
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 116 Localisation : AKP GENEL MERKEZİ Kayıt tarihi : 28/04/07
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Cuma Mayıs 04, 2007 11:04 am | |
| abimsin ultra mega bi fıkra. | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler C.tesi Mayıs 05, 2007 7:22 pm | |
| Birgün oflinin imam olduğu camiye bi adam gelir cuma namazına durmadan: Hocam benum eşşeğum kayboldu da gören varmidur bi sorabilir misun,der. sen şöle köşede otur ben sana çağirirum der.ofli hoca başlar hararetli bi şekilde vaaz okumaya ve sonunda cemaate sorar.Ey cemaat!deduklarimdan anlamayan varmi? arkadan bi ses: hocam ben anlamadum der: hoca hemen eşşeğini kaybeden adama döner ve: Eşşeğun bulunana kadar bununla idare et. | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 36 Localisation : Seattle / Washington D.C. Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 06, 2007 12:15 pm | |
| TAKSİCİ: Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır: - Ataköye kaça götürürsün ?" - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin. - Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin - vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır: - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var - Nedir ? - Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın - Ayıbettin abi tabii... | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 36 Localisation : Seattle / Washington D.C. Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: Geri: karadenizden esintiler C.tesi Mayıs 12, 2007 5:29 pm | |
| Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar; -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık. Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler C.tesi Mayıs 12, 2007 5:29 pm | |
| Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.Temel duva etmeye başlar. Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir. Temel evine dönmeye başlar. Birtaraftanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla, yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gök yüzüne diker ve şöyle der."Haçen sen de şakadan hiç anlamiyusun." | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler C.tesi Mayıs 12, 2007 5:31 pm | |
| Temel ile Dursun bir gün sokakta bir penguen bulmuşlar ve onu karakola götürmüşler. Komiser onlara 'Bu hayvanı çabuk hayvanat bahçesine götürün' demiş. Akşama doğru komiser pencereden dışarı bakarken Temel ile Dursun' ortalarında penguenle gezerken görmüş. Komiser pencereyi açıp "Ula uşaklar ben size o hayvanı hayvanat bahçesine götürün demedim mi" demiş. Temel ile Dursun da "Tamam da götürdük. Simdi de sinemaya götüreyruz' demişler. | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:14 pm | |
| TEMEL'İN OĞLU Temel'in oğlu küçük Temel, okula gittiğinde öğretmeni sorar: -Temel, baban nasıl iyi mi? Küçük Temel: -Öğretmenum, babam dün akşam banyo küvetine girdi, uyudi kaldi oriya... Öğretmen şaşkın: -Uyudu mu? Desene sular evi bastı, ev mahvoldu... Küçük Temel sakin: -Yooo öğretmenum öyle olmadi, çünki babam ağzı açuk uyur... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:14 pm | |
| Dönmedolap
Temel ve Fadime lunaparka giderler. Dolasirlarken bir ara Fadime dönmedolaba binmek ister. Temel karsi cikar, "Olmaz, donun gözükür..." der. Fadime susar. Az sonra Temel balonlara tüfek atarken Fadime çaktirmadan yanindan ayrilir. On dakikasonra döndügünde Temel sorar, "Neredeydin?" Fadime kafasini öne egip, "Dönmedolaba bindim..." der ve bunu duyan Temel acaip sinirlenir. "Ben sana binme donun gözükür demedim mi?" der. Bunun üzerine Fadime "Dedin ama gözükmedi... Çikardim oni"... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:15 pm | |
| Lezbiyen
Temel bara gitmis. Yanindaki kadinla sohbet etmege çalisirken kadin : - Bosuna benimle yakinlik kurmaya çalisma, ben lezbiyenim... demis. Temel lezbiyenin ne demek oldugunu sorunca, kadin : - Ben yalnizca kadinlarla beraber olurum... demis. Bu Temel in acaip hosuna gitmis ve söyle demis : - Pen ta sizin cibu lezbiyenum... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:16 pm | |
| Amerika, Amerika
Temel ile Dursun Karadeniz sahilinde oturuyorlarmis. Temel Dursuna demis ki : -Gel beraber Amerika ya yüzelim... Iki kafadar Karadeniz den baslamislar yüzmeye, Marmara, Ege, Akdeniz felan derken okyanuslari da asip Amerika ya yaklasmislar.Hatta özgürlük anitini görmüsler. Tam bu sirada bizim Temel Dursun a dönüp : - Dursun ben kesildum geri doneyrum... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:17 pm | |
| Ortadaki Benim
Almanya da yaşayan Dursun, Temel den hem kendini hem de köyü hatırlatacak bir hatıra fotoğrafı ister. Temel de Dursun un çok sevdiği iki ineğinin arasında bir fotoğraf çektirerek Dursun a gönderir. Dursun mektubu aldığında fotografin arkasında şu yazıyı okur : "Ortadaki benim!"... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:18 pm | |
| Güzellik-Aptallik
Temel e sormuslar : "Güzel olmayi mi tercih ederdin yoksa aptal olmayi mi?" Temel biraz düsünmüs, "Tabii ki aptalligi" demis. "Niye?" diye sormuslar. Temel, "Güzellik geçiçidir." demis... | |
|
| |
serthar Yüzbaşı
| Konu: Geri: karadenizden esintiler Paz Mayıs 13, 2007 3:18 pm | |
| Aslan Yürekli Temel
Temel hayvanat bahçesinde gezerken açik buldugu bir kafesten içeri dalmis. Görevliler panik içerinde arkasindan bagirmislar : - Hoop, dur ne yapiyorsun, orasi aslanin kafesi !.. Temel geri dönmüs, görevlilere söyle bir bakip, - Sankim aslaninizi yeduk... | |
|
| |
| karadenizden esintiler | |
|