| AHMET KAYA | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
e_zo_p General
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 116 Localisation : AKP GENEL MERKEZİ Kayıt tarihi : 28/04/07
| Konu: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 10:43 am | |
| Söyle
Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde
Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde
Dışarda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur
Yüreğime basa basa İçimden yar gidiyor Ağlama iki gözüm Biraz daha dur
Ay ay ay yanıyor ömrüm
Vallah yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim Sen nerde
Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle ben nerdeyim Sen nerde
Söyle yağmur söyle Değmeden yüreğime Söyle gökyüzüne O nerde
Söyle baksın gece Dağlardan hasretime Söyle bilmesen de O nerde
Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde | |
|
| |
e_zo_p General
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 116 Localisation : AKP GENEL MERKEZİ Kayıt tarihi : 28/04/07
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 10:45 am | |
| İçimde Ölen Biri
Bana birşeyler anlat Canım çok sıkılıyor Bana birşeyler anlat İçim içimden geçiyor Yanımdasın susuyorsun Susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım İçimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım Bir gülsen kendimi bulacağım Depremler oluyor beynimde Dışarda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var
Hadi birşeyler söyle Çocuk gözlerim dolsun İçinden git diyorsun Duyuyorum gülüm Gideceğim, son olsun Yanımdasın susuyorsun Susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım İçimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım Bir gülsen kendimi bulacağım İçimde soluyorsun İki can var içimde Korkular salıyorsun üstüme korkular Her an başka biçimde | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 10:46 am | |
| Hoşçakalın Gözüm
Nedir bu başımdaki felaket Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bizahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma
Elimde değil Elimde değil Elimde değil susamıyorum
Hele bir ışıklar sönsün Hele bir kapansın kapılar Sular durulsun Bıçak atacağım daha onikiden
Kısa devre yapsın kalbim Ellerim inatla dökülsün cigaraya Dağlarda ay büyüsün Sular köpürsün Sen beni o zaman gör
Hele küssün meydanlar Dehşetin oğlu yürüsün Ağır bir köpek karanlığı Ve tüm mayınlar patlasın Sen beni o zaman gör
Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bir dönsün Sen beni o zaman gör
Yalnızlık ne demek Kül olsun uykular Kuşlar silinsin gözlerimden Sen beni o zaman gör
Saçlarımda kırılsın kar Baştan çizilsin uçurumlar Kırılsın camlar Sen beni o zaman gör | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 10:47 am | |
| Yaşamadın Sen
Sensiz geçmiyor bu günler biliyor musun Yüreğine beni, beni soruyor musun Öyle yalnız kaldım biliyor musun Türküler söyledim sana duyuyor musun
Yıllar oldu oralardan çıkamıyorsun Bağlanmış elin ayağın kaçamıyorsun
Bir kuş oldun gökyüzünde uçamadın sen Nehir oldun, ırmak oldun taşamadın sen Çocuk oldun sokaklarda oynamadın sen Doğdun da büyüdün ama yaşamadın sen | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 10:48 am | |
| Ağlama Bebeğim
Ağlama bebek ağlama sen de Umut sende, yarın sende Yağmur gibi gözlerinden akan yaş niye Bu suskunluk, bu durgunluk, kırgınlık niye Çok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluklar Paylaşılmaya hazır bir hayat var
Ağlama bebeğim ağlama sen de Acı sende, hasret sende Dalıp dalıp derinlere düşünmen niye Bu küskünlük, bu dargınlık, sıkıntın niye Çok uzakta öyle bir yer var O yerlerde mutluluklar Bölüşülmeye hazır bir hayat var | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 11:33 am | |
| Karar Vermek Zor
Malatyadan çıktım yola, yollar yanıyor Düşman sarmış dört yanımı, kurşun saçıyor Düşmüşüm bir çukura, canım yanıyor Yaşasam mı, ölsem mi; karar vermek zor
Beyler deresinde gardaş, pusu kurdular Dağda çadır açtılar, tüfek çattılar İlker kardeşi, canından vurdular Yaşasak mı, ölsek mi; karar vermek zor | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 11:34 am | |
| Metrisin Önünde
Metrisin önünde durdum Hasretim yerlere vurdum Ben dağlarda uçan kuştum Kanatlarımdan vuruldum
Yıllar var ki yorgunum ben Gökyüzüne vurgunum ben Mapuslarda durgunum ben Durgunum ben
Metrisin önü kahveler Kahvede can dostlar bekler Dağlar köyler türkü söyler Dağlar köyler yoğun gözler
Geze geze yoruldum ben Gökyüzüne vuruldum ben Mapuslarda duruldum ben Duruldum ben | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 11:34 am | |
| Sel Dağ
Bu hasretlik kalır gitmez teninde Eksilmez acılar ezik yüreğimde Alma başını nasırlı ellerimde Sen istedin gülteninde yaralar Bu ayrılık hem seni, hem beni yaralar
Sel, dağla birleşince Dağda güller ezilince Yara açtı gültenimde
Ağlar dağlar, dağlar ağlar Yüreğimi sancı sarar
Sel dağda kalır gitmez Sel altında güller bitmez Gültenimde yara geçmez | |
|
| |
yoldasbkaya Yüzbaşı
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 3:22 pm | |
| çok güzel olmuş iki gözüm | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:48 pm | |
| Herkes Kendi İşine
Dağlar bize düz olur lo Yar gelmezse ne olur Bir yar gider bin yar gelir Düşmanlar görür kör olur
Hadi sen git işine de Herkes kendi işine Dağlarımda zulüm var lo Düşemem yar peşine
Güle baykuş kondurmayın Küstürüp soldurmayın Yare birşeyler söyleyip Kafamı bozdurmayın | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:48 pm | |
| | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:49 pm | |
| Doğum Günü
İnsanların yüzlerini göremiyorum Boğazım düğüm düğüm çözemiyorum İstesen de yanına gelemiyorum Tutsam şu karanlığı, tutsam da yırtsam Ah elim tutuşmasa, elini tutsam Susmasan konuşsan, sesini duysam Tutsam güzel yüzünü, bağrıma bassam.
Doğum günüm gülüm/bugün Doğum günüm diyorsun;
Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktan kuş yaptım Konacak pencerene Karakollar beni alır sorgular gecelerce Hiç bekleme belki gelmem, gelemem senelerce. | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:49 pm | |
| Eylüle İsyan Gibi
Sen betonlar içinde, ben senin özleminde Sen yangınlar içinde, ben mazlumun türküsünde Aydınlığı aradık, karanlıklar içinde Sen dünün hasretinde, ben yarınların derdinde
Sen bir yana, ben bir yana Dostlarımız bir yana Bölünsek de, çözülsek de Başkaldırdık zamana
Güneşte kavruluruz, kıraç topraklar gibi Hazanda savruluruz, serseri yapraklar gibi Yalnızlığı yaşarız, geride kalan gibi Düşer düşer kalkarız, her eylüle isyan gibi | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:50 pm | |
| Arka Mahalle
Ağladım gözyaşlarım döndü denize Ben derdimi kimseye söyleyemedim Kurşunlara gelirken arka mahlede Düştüm de yerlere bir of demedim
Başıma neler geldi sana diyemedim Beni kaç kere dövdüler adını söylemedim Off off yıkılsın evin
Ağladım gözyaşlarım düştü ateşe Yine de bu yangını söndüremedim Bağıra bağıra yazdım seni içime Bir kez olsun yüzünü güldüremedim
Başıma neler geldi sana diyemedim Beni kaç kere vurdular adını söylemedim Off off yıkılsın evin | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:51 pm | |
| Kum Gibi
Martılar ağlardı çöplüklerde Biz seninle gülüşürdük Şehirlere bombalar yağardı her gece Biz durmadan sevişirdik
Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi, dün gibi çekip gitme Bırak da sarılayım ayaklarına Kum gibi, kum gibi ezip geçme
Sonbahar damlardı damlarımıza Biz seninle sararırdık Aydınlansın diye şu kirli yüzler Biz durmadan savaşırdık
Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi, dün gibi çekip gitme Bırak da dolanayım ayaklarına Kum gibi, kum gibi ezip geçme | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:51 pm | |
| Sürgün Acısı
Tarifi imkansız acılar içindeyim Gurbette akşam oldu yine rüzgar peşindeyim Yurdumdan uzak yağmurlar içindeyim Akşam oldu sürgün susuyor
Dönecekler birgün Al kırlara, bozkırlara güneşi sunacaklar Yanacaklar, yanacaklar ama bir daha yalnız kalmayacaklar İki gözüm kör olsun
Tarifi imkansız sancılar içindeyim Gurbette akşam oldu yine rüzgar peşindeyim Yurdumdan uzak yangınlar içindeyim Akşam oldu sürgün ağlıyor | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 6:52 pm | |
| Yalan Da Olsa
Sokak ortasında bir kadın, bar bağırıyor Kendini arıyor, kendini soruyor, bağırıyor Sesi kulaklarımda bir kurşun gibi patlıyor Yalan da olsa haklılar diyoruz Ama, bu da yetmiyor
Gece yarısı vardiyada işçiler tedirgin üşümekte İş’ten değil, güç’ten değil, içten üşümekte Zaman geçmekte, zaman gecikmekte, zaman üşümekte Yalan da olsa birleşiyorlar Ama, bu da yetmiyor
Gece yarısı bir müzisyen evine yine geç dönüyor Taksi parası bile yok cebinde, ama evine dönüyor İki damla yaş geliyor gözlerinden, cigarası sönüyor Yalan da olsa zenginiz Bu bize yetmiyor
Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte Yalan da olsa ne var ki bu şarkıyı söylemekte Yalan da olsa içimden bir bulut akıp gidiyor Yalan da olsa mutluyum Bu bana yetiyor | |
|
| |
efsane_kırıkkale71 Albay
| Konu: Geri: AHMET KAYA Ptsi Nis. 30, 2007 8:37 pm | |
| afferin böyle çalışın bakalım herkes sitesini idare etsin emeğe saygııııııııııııııııııı | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: AHMET KAYA Salı Mayıs 01, 2007 11:36 am | |
| - efsane_kırıkkale71 demiş ki:
- afferin böyle çalışın bakalım herkes sitesini idare etsin emeğe saygııııııııııııııııııı
NOLUYO OLM EMEĞE SAYGI FALAN.YAKINDA DÜŞÜNCEYE ÖZGÜRLÜK ONDAN SONRA 1 MAYIS OHOOOOOOOOOO KOMANÇİ Mİ OLACAN LAN BAŞIMIZA :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 36 Localisation : Seattle / Washington D.C. Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: Geri: AHMET KAYA C.tesi Mayıs 05, 2007 2:34 am | |
| cok guzel, tek kelimeyle harika[/u] | |
|
| |
Melankolia Albay
Mesaj Sayısı : 212 Localisation : Cezzaevi - 56 Denklemlinin Yeri Kayıt tarihi : 11/05/07
| Konu: Geri: AHMET KAYA Cuma Mayıs 11, 2007 8:50 am | |
| Bu Yalnızlık Benim
Sana bir gün bu mektubum ulaşır Açarsın ah eline kan bulaşır Çürür bir yerlerde çırılçıplak cesedim Sedyeyle taşınır kan çiçekleri Adımların, adımların, adımların birbirine dolaşır.
Nazlı ırmak boylarından, ılık rüzgarlarla geldim Çiçek istediler verdim, şarkı dediler söyledim Ömrümün yarısı kavgayla geçti Ben böyle, ben böyle, ben böyle yalnızlık görmedim.
Beni bir gün bu şarkıyla anarsın İçinden kopar bir tel ağlarsın Gecikmiş bir vefa kalıntısıyla Polis kaydından sildirip adımı Pencerenin, pencerenin, pencerenin buğusuna yazarsın
Darmadağın bir evden sabah ezanıyla çıktım Denizler üstüme gelmeyin Kuşlar ne olur didişmeyin Şarkımı esmer bir hasrete sundum Bu yalnızlık, bu yalnızlık, bu yalnızlık benim ilişmeyin. | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 36 Localisation : Seattle / Washington D.C. Kayıt tarihi : 29/04/07
| Konu: Geri: AHMET KAYA C.tesi Mayıs 12, 2007 5:09 pm | |
| BİR DE SEN GİTME:
Akşamlar böyle biter Hep böyle dertli biter Evli evine gider Kuşlar yuvaya döner
Bir de sen gitme Bir de sen gitme Bir de sen gitme İçimden Yaralıyım ben
Giden bu yolculardan En çok ben şanssızım Ne kadar çok yaşadıysam O kadar çok yalnızım
Biraz da sen ağla Biraz da sen ağla Ölürken bile hasretim sana Bir tek sen anla | |
|
| |
ted_bundy Yüzbaşı
| Konu: Geri: AHMET KAYA C.tesi Mayıs 12, 2007 5:09 pm | |
| abi ben bu sarkıyı cok seviyorum ya! | |
|
| |
| AHMET KAYA | |
|