| Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
jewelz teğmen
| Konu: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! Cuma Haz. 08, 2007 1:36 pm | |
| yurttaki bi dizi gelismelerden sonra şimdide dumanın pop müzik yaptıgı kararına vardık (bundan önceki gelisme ise üniversite gençliginin internet kafelerde sürtmesiydi) | |
|
| |
jewelz teğmen
| Konu: pop müzik yapyor iste okadar tiraz etmeyin ulan Cuma Haz. 08, 2007 1:40 pm | |
| hersey türkiyede kim müzık yapıor sorumuzla basladı....ama kısaca nihat duman pop müzik yapıor dedi...Nihat biras asabi oldugu için itiraz edemedik :D bundan sonra racon bole duman pop müzik yapıor!! | |
|
| |
kartalizma32 General
Mesaj Sayısı : 442 Localisation : ÖZSAHRA PİDE VE KEBAP SALONU Kayıt tarihi : 01/05/07
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! Cuma Haz. 08, 2007 1:51 pm | |
| - jewelz demiş ki:
- hersey türkiyede kim müzık yapıor sorumuzla basladı....ama kısaca nihat duman pop müzik yapıor dedi...Nihat biras asabi oldugu için itiraz edemedik :D bundan sonra racon bole duman pop müzik yapıor!!
hemşom nediyosa o okadarrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
sierracudi Admin
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! Cuma Haz. 08, 2007 5:40 pm | |
| bi kere de mavra yapma lan, bi kere | |
|
| |
Melankolia Albay
Mesaj Sayısı : 212 Localisation : Cezzaevi - 56 Denklemlinin Yeri Kayıt tarihi : 11/05/07
| |
| |
e_zo_p General
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 116 Localisation : AKP GENEL MERKEZİ Kayıt tarihi : 28/04/07
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! Cuma Haz. 08, 2007 11:56 pm | |
| - kartalizma32 demiş ki:
- jewelz demiş ki:
- hersey türkiyede kim müzık yapıor sorumuzla basladı....ama kısaca nihat duman pop müzik yapıor dedi...Nihat biras asabi oldugu için itiraz edemedik :D bundan sonra racon bole duman pop müzik yapıor!!
hemşom nediyosa o okadarrrrrrrrrrrrrr yalakalık diz boyu | |
|
| |
Melankolia Albay
Mesaj Sayısı : 212 Localisation : Cezzaevi - 56 Denklemlinin Yeri Kayıt tarihi : 11/05/07
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! Cuma Haz. 08, 2007 11:57 pm | |
| - e_zo_p demiş ki:
- kartalizma32 demiş ki:
- jewelz demiş ki:
hemşom nediyosa o okadarrrrrrrrrrrrrr
yalakalık diz boyu Hemşomla aramdaki bir olay kardeşiiiiiimmmmm | |
|
| |
e_zo_p General
Mesaj Sayısı : 341 Yaş : 116 Localisation : AKP GENEL MERKEZİ Kayıt tarihi : 28/04/07
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 12:24 am | |
| hemşo + nihat + karnon kağıdı ......
anladınız siz onu | |
|
| |
sierracudi Admin
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 12:25 am | |
| ben başından beri bunlardan şüpheleniyodum zaten | |
|
| |
Melankolia Albay
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 12:26 am | |
| O karbon kağıdı muhabbetini zataliniz yönelttiğiniz şahıstan öğrendi herhalde galiba sanırsam muhtemelen ihtimalle belki | |
|
| |
jewelz teğmen
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 3:29 pm | |
| nihat senden hic beklemezdım walla demek karbon kagıdı war aranızda ....ayrıca bı yanlıslık yapıp senı dınledık duman pop muzık yapıor yazdık dıe hemen sımarma sakın :D:D:D:D | |
|
| |
kartalizma32 General
Mesaj Sayısı : 442 Localisation : ÖZSAHRA PİDE VE KEBAP SALONU Kayıt tarihi : 01/05/07
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 3:37 pm | |
| agalar alayına isyan inadına nihat hemşom...............okadarrrrrrrr.....artı karbon kağıdı diyen şahsiyete teessüf ederim....ayrıca seni çok kıskanç gördüm yavvvvvvvvv... | |
|
| |
Melankolia Albay
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 4:57 pm | |
| Eyvllah hemşo saolasın.Kıskananlar çatlasın | |
|
| |
e_zo_p General
| Konu: Geri: Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! C.tesi Haz. 09, 2007 4:58 pm | |
| - kartalizma32 demiş ki:
- agalar alayına isyan inadına nihat hemşom...............okadarrrrrrrr.....artı karbon kağıdı diyen şahsiyete teessüf ederim....ayrıca seni çok kıskanç gördüm yavvvvvvvvv...
yok anlamadınız.Siz birbirinizi kıskanmayın die karbon kağıdı kullanıyorum.Önce ben die tartışmaya falan girersiniz | |
|
| |
| Duman (POP) müzik yapıyor..!!!!!!!! | |
|