mavracilar.niceboard.com sanat siyaset türkü muhabbet |
|
| haftanın fıkrası... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
sierracudi Admin
| Konu: haftanın fıkrası... C.tesi Mayıs 19, 2007 5:21 pm | |
| haftanın fıkrasını seçiyoruz bekliyorum fıkralarınızı her üyeden br fıkra... | |
| | | adana_demir teğmen
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Salı Haz. 05, 2007 4:53 pm | |
| Erkek: Tanrım, Kadınları niye bu kadar güzel yarattın? -Tanrı cevaplamış:'Aşık olasınız 'diye... -Erkek:Peki niye bazen aptal oluyorlar? -Tanrı:Onlar da size aşık olabilsinler diye.... | |
| | | adana_demir teğmen
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Salı Haz. 05, 2007 4:54 pm | |
| Akıl hastanesinde bir gün bir hasta bakıcıyı yanına çağırır. "Bana çabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta bakıcıyı tokatlar."Bakıcı ne oluyor?" der. Hasta cevap verir. "Şişeleri getirdim abi". | |
| | | adana_demir teğmen
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Salı Haz. 05, 2007 4:58 pm | |
| Sherlock Holmes ile Dr. Watson kampa giderler. Güzel bir yemek yiyip bir şişe de şarabı devirdikten sonra uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra Holmes uyanır ve arkadaşını dürtükler. -"Watson, yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle". - Watson cevap verir: "Milyonlarca yıldız görüyorum." - Holmes sorar: "Bu sana neyi gösteriyor?" - Watson bir an düşünür ve yanıtlar: " Astronomik olarak milyonlarca galaksinin ve dolayısıyla milyarlarca gezegenin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3'üçeyrek geçtiğini çıkarıyorum. Teolojik olarak tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Meteorolojik açıdan da bugün havanın çok güzel olacağını tahmin ediyorum. Neden sordun? Sana ne gösteriyor? " Holmes arkadaşını sabırla dinlemiştir ama artık dayanamaz: - "Ulan hıyar, çadırımızı araklamışlar!" | |
| | | adana_demir teğmen
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Salı Haz. 05, 2007 5:00 pm | |
| Bir gün Cennet'in kapıları şiddetle vurulmuş: -Güm Güm Güm !! İçeriden seslenmişler: -Kim o? - Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: “ Biz İstanbul'u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz! “ İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler. Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış: -Güm Güm Güm !!! - İçeriden sormuşlar: “Kim o?” - Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: “Biz İstanbul'u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz!” - İçeriden hemen cevaplamışlar: “Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi!” - Dışarıdan yine ses gelmiş: “ Biz mehter takımıyız ancak geldik!!!” | |
| | | efsane_kırıkkale71 Albay
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Salı Haz. 05, 2007 7:42 pm | |
| GÜZEL FIKRA AFFERİN SENDE ÖĞRENİYON BU İŞİ | |
| | | efsane_kırıkkale71 Albay
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Salı Haz. 05, 2007 7:54 pm | |
| GÜZEL FIKRALR AMA ADEMLİ FIKRANI SİLDİM ALLAHIN AĞZINDAN BIRAK YAZI O TARZDA FIKRA OLMAZ OK DEVAMINI BEKLİYORUZ FIKRALARIN KOLAY GELSİİN | |
| | | kartalizma32 General
Mesaj Sayısı : 442 Localisation : ÖZSAHRA PİDE VE KEBAP SALONU Kayıt tarihi : 01/05/07
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Çarş. Haz. 06, 2007 2:57 pm | |
| temel birgün.............lan oğlum başlıcam fıkranıza haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
| | | sierracudi Admin
| Konu: Geri: haftanın fıkrası... Çarş. Haz. 06, 2007 3:04 pm | |
| şşşşşşşşş sesini yükeltme o kadar bi kere indir o elini.... | |
| | | | haftanın fıkrası... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |